Over mij

Tim Vergeer, instructeur en eigenaar van Rijschool Vergeer

Mijn naam is Tim Vergeer. Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik al enkele jaren met veel plezier in Delft. Sinds 2023 ben ik trotse eigenaar van Rijschool Vergeer.

In 2016 heb ik de instructeursopleiding afgerond aan de Verkeersacademie in Nieuwegein. Inmiddels rijd ik dus al ruim zeven jaar rond in de lesauto als RIS-gecertificeerd instructeur. Dat ik wilde lesgeven, wist ik al langere tijd: ik haal er veel energie uit om mensen iets te leren. Het mooie aan rijles geven is dat je iedere leerling één op één aandacht kunt bieden en daardoor maatwerk kunt leveren. In de lesauto vind ik het belangrijk dat er vooral een ontspannen sfeer heerst.

Om mijn eigen kennis te verbreden, maar ook om mijn leerlingen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, heb ik een aanvullende opleiding gevolgd tot faalangstinstructeur. Verder ben ik extra geschoold in het geven van rijles aan leerlingen met ADHD en/of ASS. Je kunt bij mij dus rekenen op rust en duidelijkheid in de lesauto.

Ik hoop je snel te zien op weg naar jouw rijbewijs!

tim vergeer rijschool vergeer

Je kunt bij mij rijles volgen in de gemeenten Delft, Den Haag (incl. Leidschenveen-Ypenburg), Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Westland, Zoetermeer en omstreken.